mandag den 1. juni 2020

Så kan du gå i Norge i juli !!!!!

Den norske pilgrim Anne-Sissel Bergum arrangerer pilgrimvandring for en lille gruppe fra mandag, den 3. juli. Og der er i skrivende stund stadig få ledige pladser.
Pilgrimsstierne syd på er formentlig reelt lukket for danske pilgrimme hele sommeren, selvom Italien officielt har åbnet for turister fra nu på onsdag, den 3. juni, og de i Spanien er begyndt at tale om åbning i juli.
Men der er en anden mulighed for dem, der står og tripper med en næsten pakket rygsæk og gerne vil af sted. Den norske pilgrim Anne Sissel Bergum er ikke alene kendt med pilgrimsstierne syd på, men er en af intiativtagerne til mange af de nyåbnede norske pilgrimsstier. Og nu tilbyder hun pilgrimsvandring for mindre grupper ad stierne i Norge. Du kan læse hele hendes program for en seks dages tur i juli i nærheden af Bergen her: https://pilegrimsleden.no/turforslag/en-smak-av-kystpilegrimsleia-fra-bergen-til-selja-og-kinn ; Anne Sissel tilføjer dog i en mail: Pga coronatiltak og stengte overnattingssteder er programmet endret i forhold til det opprinnelige. Tror dette blir bra. Vi er en liten gruppe.
Hvis du vil vide mere om øen Selja og klosterruinen på øen, der er målet for turen, kan du læse om den her
http://www.katolsk.no/biografier/historisk/sunniva og her https://lokalhistoriewiki.no/wiki/St._Sunniva
Og her kan du se en lille "reklamevideo" lagt ud af Visit Norway fra en lignende tur i 2019 (Videoen er på engelsk): https://www.visitnorway.com/things-to-do/great-outdoors/hiking/st-olav-ways/the-healing-power/?fbclid=IwAR2P5yO6UL8lebfaJcHkaxvlds5zSuUkMm918blUTX6BdNh943vn-fYBw8o

Ingen kommentarer:

Send en kommentar